Witte rijstvlokken, ook bekend als 'poha' of 'chivda', zijn dunne en luchtige vlokken die worden verkregen door gepofte rijst te persen. Ze hebben een witte kleur en een knapperige textuur.
Witte maïsmeel is een veelzijdig product dat wordt gemaakt van fijn gemalen witte maïskorrels. Het wordt veel gebruikt in verschillende culinaire toepassingen, zoals bakken, paneren en het dikker maken van sauzen.
Wit maïsmeel wordt gemalen van gedroogde maïskorrels en is fijn in textuur. Een interessant ingrediënt bij het bakken van tortilla’s, muffins, pannenkoeken en maïsbrood.
Kodo Millet Noodles zijn gemaakt van een van de meest voedzame gierstsoorten afkomstig uit India: de Kodo Millet. Het heeft veel gezonde eigenschappen en wordt veel gebruikt in de traditionele Indiase keuken.
Urid Beans zijn linzen/bonen en zijn een natuurlijke bron van eiwitten, rijk aan vezels en worden op grote schaal gebruikt in de Aziatische keuken, vooral door vegetariërs.
Upma Rava is de basis voor het maken van een heerlijk ontbijt op basis van grof griesmeel (tarwe). Het gerecht upma is afkomstig uit het Indiase subcontinent en is het meest gebruikelijk als ontbijt in het Zuid-Indiase Maharashtrian en Odia.
Upma Rava is de basis voor het maken van een heerlijk ontbijt op basis van grof griesmeel (tarwe). Het gerecht upma is afkomstig uit het Indiase subcontinent en is het meest gebruikelijk als ontbijt in het Zuid-Indiase Maharashtrian en Odia.
Ongeroosterd Urid meel is een pure en verse meel gemaakt van de Urid boon. Het zit boordevol voedingsstoffen zoals eiwitten en vezels. Het is ideaal bij vegetarische gerechten.