Geroosterde rava, ook bekend als 'suji' of 'semolina', is een veelgebruikt ingrediënt in de Indiase keuken. Het wordt verkregen door tarwezemelen te malen tot een grove korrelige textuur.
Witte maïsmeel is een veelzijdig product dat wordt gemaakt van fijn gemalen witte maïskorrels. Het wordt veel gebruikt in verschillende culinaire toepassingen, zoals bakken, paneren en het dikker maken van sauzen.
Italiaans gierst, ook bekend als 'Italian millet' of ‘Thinai’, is een voedzaam graan dat oorspronkelijk uit Italië komt. Het heeft een milde smaak en een lichte textuur, vergelijkbaar met couscous.
Kleine gierst, ook bekend als 'Little millet' of ‘Samai’, is een klein en voedzaam graan dat oorspronkelijk uit India komt. Het heeft een milde smaak en een lichte textuur.
Witte rijstvlokken, ook bekend als 'poha' of 'chivda', zijn dunne en luchtige vlokken die worden verkregen door gepofte rijst te persen. Ze hebben een witte kleur en een knapperige textuur.
Geroosterde rode rijstmeel is een veelzijdig ingrediënt dat wordt verkregen door rode rijstkorrels te roosteren en vervolgens fijn te malen tot een poederachtige consistentie.
Parelgierst, ook bekend als 'pearl millet' of ‘Kambu’ of ‘Bajra’, is een voedzaam graan dat oorspronkelijk uit Afrika komt. Het heeft kleine ronde korrels en een milde, nootachtige smaak.
Paardenboon, ook wel bekend als 'horse gram' in het Engels, is een peulvrucht die veel wordt gebruikt in de Indiase keuken en in sommige delen van Azië.
Ongeroosterde witte rijstmeel is een veelzijdig ingrediënt dat wordt verkregen door witte rijstkorrels te malen tot een fijn poeder. Het heeft een lichte kleur en een neutrale smaak.