Ragi Flour is een rode meel die ook bekend staat als kurakkan flour, red millet flour of finger millet flour. Het bevat een rijke hoeveelheid voedzame vitamines en mineralen en is van nature glutenvrij.
Noedels op basis van tarwe voor het maken van de heerlijkste gerechten. Een kruidenmix (masala) is bijgevoegd voor die heerlijke authentieke Indiase smaak.
De gemalen rijst heeft als voordeel dat het gemakkelijk vocht en smaken opneemt. Het is sneller gaar dan andere rijstsoorten en leent zich uitstekend voor rijstepap en desserts.
Jowar / Cholam / Great Millet gierst reguleert de bloedsuikerspiegel. Het dagelijks consumeren van de gierst vermindert maagproblemen omdat het licht verteerbaar is. Het is een gezond alternatief voor rijst.
Mehnat Everyday Basmati Rijst is een medium kwaliteit Basmati rijst met een fijne structuur. Het is zeer geschikt voor het bereiden van diverse soorten rijstgerechten zoals biryani schotels.
Rijst Sevai is een soort rijst vermicelli en lijkt op Idiyappam. Rijst Sevai, zoals de naam al doet vermoeden, is gemaakt van rijst. Het is een van de meest licht verteerbare voedingsmiddelen.
Geroosterde kikkererwten van Chakra hebben een nootachtige en romige smaak. De stevige textuur en het minimale vet maakt het een veelzijdig ingrediënt. Het is een zeer gezonde snackoptie voor zowel kinderen als volwassenen.
Mehnat Mazza Sella Basmati Rijst wordt wereldwijd gebruikt vanwege de hoge kwaliteit lange Basmati rijst met een verfijnde structuur, welke hierdoor wordt gebruikt in restaurant en hotels.
Noedels op basis van gierst voor het maken van de heerlijkste gerechten. Een kruidenmix (masala) is bijgevoegd voor die heerlijke authentieke Indiase smaak.
Havermout is gedroogde, gepelde en geknipte haver. Havermout wordt gebruikt als ontbijt in papvorm, als ingrediënt van muesli en kan in brood en gebak worden toegepast.
Linzen zijn een standaard ingrediënt in de Indiase keuken. Ze zijn rijk aan vezels en eiwitten. Toor Dhal linzen hebben een milde smaak met een notig aroma.