Kulambu Chilli Masala is een kruidenmix als basis voor het maken van een curry. Maak de lekkerste vis curry, ei curry, tomaten curry, tamarind curry of fenegriek curry.
Zwarte mosterdzaadjes hebben een heerlijke aromatische smaak en voegen daarmee warmte en diepte toe aan vele gerechten. Deze mosterdzaadjes zijn rijk aan vitaminen en mineralen.
Foelie is een in de keuken gebruikte specerij met een vrij zachte smaak. Foelie is de gedroogde zaadmantel van de muskaatnoot, afkomstig van de muskaatboom.
Aachi Madras Sambar Powder is een kruidenmix om een eerlijk pittige sambar met groenten te maken. Het is een heerlijk vegetarisch gerecht volgens authentiek Indiaas recept. De groentestoof is naar eigen smaak aan te vullen met groenten.
Rozenwater heeft een kenmerkende zoete smaak en wordt gebruikt voor voedsel, parfum en medicinale doeleinden. Rozenwater wordt gebruikt voor hartige gerechten zoals Biryani en zoete gerechten zoals Kheer, Payasam, Gulabjamun en Kulfi in de Indiase keuken.
Kasjmiri peper is een hoge kwaliteit peper welke groeit in de beste groei regio's van India. Dankzij de luchtdichte verpakking blijft de kwaliteit bewaard. Een must have voor in de keuken.
Special Bombay Biryani Masala heeft zijn eigen kruidenmix, wat het net een andere smaak geeft dan de standaard Biryani. Tevens wordt bij dit gerecht gebruik gemaakt van pruimen.
Deze crushed chillies zijn uitermate geschikt wanneer u uw gerechten wat pittiger wilt maken .
In tegenstelling tot andere specerijen volstaat een kleine hoeveelheid crushed chillies om uw gerecht een heerlijke pittige smaak te geven.
Een exotisch gerecht met een rijke, licht gekruide jus volgens het originele, traditionele Indiase recept met peper kip. Voeg eenvoudigweg sappige stukjes kip toe en bak alles goudbruin.