Hele rode pepers zijn ideaal om onze gerechten meer pit te geven.
Het is bekend dat de Indiase keuken een royale hoeveelheid kruiden bevat, waardoor het eten niet alleen beter smaakt, maar ook veel gezondheidsvoordelen biedt.
Sakthi Curryleaf Powder is een kruidenmix welke kan worden toegepast in bijvoorbeeld brooddeeg, curry's, sauzen en rijst. Het kan ook worden gebruikt bij de bereiding van bijvoorbeeld podi, upma, idli, pongal etc.
Bittergourd Rice Paste is een heerlijke kruiden paste met als hoofdbestanddeel bittere pompoen, welke toegevoegd kan worden aan de gekookte rijst om jouw rijstschotel in een handomdraai heerlijk op smaak te brengen.
Vegetable Masala is een heerlijke aromatische kruidenmix voor groente om heerlijk gekruide groente gerechten mee te bereiden. Haal hiermee de authentieke smaak van de Indiase keuken in huis!
Steranijs heeft een lichtzoete smaak die heel goed tot zijn recht komt in pittige gerechten. Het wordt zowel in de Indiase als de Chinese keuken gebruikt.
Knoflook en gember paste is een essentieel onderdeel in de Indiase keuken. Een theelepel van deze pasta is vergelijkbaar met 2,5 cm gember en 2 teentjes knoflook.
Garlic Kulambu Rice Paste is een heerlijke kruiden paste met als hoofdbestanddelen tomaten en knoflook, welke toegevoegd kan worden aan de gekookte rijst om jouw rijstschotel in een handomdraai heerlijk op smaak te brengen.