Sindhi Biryani is een traditioneel biryani recept uit de Pakistaanse provincie Sindh. Sindhi Biryani onderscheidt zich van andere biryani alternatieven omdat het wordt bereid met een gezonde portie aardappelen samen met het gebruikelijke vlees en rijst.
Jaffna Curry Powder is een traditioneel geroosterd kerriepoeder met een mix van diverse kruiden. Deze kruidenmix is onmisbaar in de Indiase keuken en geeft de juiste smaak in jouw gerechten. Bestel het nu!
Chilli Chicken Masala is een kruidenmix om stukjes kip heerlijk op smaak te brengen met traditioneel Indiase kruiden en specerijen. Creëer nu het exacte gerecht zoals het ook in de Indiase restaurants wordt geserveerd.
Zwarte mosterdzaadjes hebben een heerlijke aromatische smaak en voegen daarmee warmte en diepte toe aan vele gerechten. Deze mosterdzaadjes zijn rijk aan vitaminen en mineralen.
Kashmiri chilies zijn een waardevol ingrediënt voor diegenen die op zoek zijn naar een milde, kleurrijke toevoeging aan hun gerechten zonder overmatige hitte.
De Paneer Tikka Masala is een authentieke kruidenmix om heerlijke cottage cheese blokjes te bereiden. Cottage cheese is een zuivelproduct, een jong ongerijpte kaas met een milde smaak en weinig vet.
Met de Pilau Biryani Masala maak je een heerlijk rijstgerecht in combinatie met kip. Pilau is ontstaan ergens in het Midden-Oosten, maar vanwege het hoge niveau van smaken verspreide het gerecht zich heinde en ver.
Kaneel is toch wel een van de bekendste specerijen wat in de Nederlandse keuken wordt gebruikt. Het wordt veel gebruikt als smaakmaker in zoete gerechten.
Tandoori Chicken Masala is een heerlijke aromatische kruidenmix voor het maken van kip tandoori. Tandoori Chicken is een populair Indiaas gerecht bestaande uit gebraden kip bereid met yoghurt en kruiden.
Ooit gefrustreerd geweest over hoe flauw je sambar smaakt? Ben je het zat om te veel kruiden aan je gerecht toe te voegen en krijg je niet de authentieke smaak die je wilt? Zoek niet verder, want dit is de sambar waar je naar op zoek was.
Rozenwater heeft een kenmerkende zoete smaak en wordt gebruikt voor voedsel, parfum en medicinale doeleinden. Rozenwater wordt gebruikt voor hartige gerechten zoals Biryani en zoete gerechten zoals Kheer, Payasam, Gulabjamun en Kulfi in de Indiase keuken.
Idly chilli powder, ook wel Milagai Podi of Molaga Podi genoemd, is een droge chutneypoeder geserveerd bij Idli en Dosa. Idli chili poeder bestaat uit zwarte linzen en gedroogde rode chili. Het kan worden gebruikt met olie of ghee voor Idly, Dosai
Bijna elk gerecht wordt lekkerder met een vleugje knoflook. Met dit knoflookpoeder kun je nu snel en eenvoudig aan bijvoorbeeld je salades, vlees, groenten of hartige gerechten een heerlijke smaak toevoegen.