De Fish Curry Masala is een kruidenmix om een heerlijke vis curry te maken volgens een authentiek Indiaas recept. Geniet van de heerlijke pittige smaak.
Idly chilli powder, ook wel Milagai Podi of Molaga Podi genoemd, is een droge chutneypoeder geserveerd bij Idli en Dosa. Idli chili poeder bestaat uit zwarte linzen en gedroogde rode chili. Het kan worden gebruikt met olie of ghee voor Idly, Dosai
Dum Biryani is een aromatisch, verrukkelijk en authentiek Indiaas rijstgerecht, gemaakt volgens de gelaagde "dum"-methode. Dum biryani kan zowel met groenten als met vlees worden gemaakt en is dus ook als vegetarisch gerecht mogelijk.
Deze chilipoeder is gemaakt van de beste kwaliteit pepers. Breng jouw gerechten tot leven met dit geweldige ingrediënt. Gebruik het in bijvoorbeeld rijst, bonendipsauzen, soepen en stoofschotels of bij geroosterd of gegrild vlees en groenten.
Bijna elk gerecht wordt lekkerder met een vleugje knoflook. Met dit knoflookpoeder kun je nu snel en eenvoudig aan bijvoorbeeld je salades, vlees, groenten of hartige gerechten een heerlijke smaak toevoegen.
Mangopoeder geeft een frisse zurige smaak aan een gerecht. Het wordt gemaakt door gedroogde mango's te vermalen. In veel Noord-Indiase vegetarische gerechten wordt mangopoeder toegepast.
Kasjmiri peper is een hoge kwaliteit peper welke groeit in de beste groei regio's van India. Dankzij de luchtdichte verpakking blijft de kwaliteit bewaard. Een must have voor in de keuken.
Met de Puliyodharai Rice Powder rijst kruidenmix met een pittige en smaakvolle tamarindesmaak zet je in een handomdraai een heerlijke rijstschotel op tafel. Het is zeer goed te combineren met curry’s en groenten.
Aachi Sambar Powder is een kruidenmix om een eerlijk pittige sambar met groenten te maken. Het is een heerlijk vegetarisch gerecht volgens authentiek Indiaas recept. De groentestoof is naar eigen smaak aan te vullen met groenten.
Boterkip is nog een relatief jong gerecht uit de Indiase keuken. Dit Indiase gerecht zorgt voor een boterzacht kipgerecht wat kan worden gegeten met rijst of naanbrood.
Moringa zaden zijn afkomstig uit de peulen van de moringa boom. De zaden kunnen worden gegeten als erwten. De smaak van de erwten kan worden vergeleken met asperges.