Aachi Madras Sambar Powder is een kruidenmix om een eerlijk pittige sambar met groenten te maken. Het is een heerlijk vegetarisch gerecht volgens authentiek Indiaas recept. De groentestoof is naar eigen smaak aan te vullen met groenten.
Chicken Lollypop Masala is een aromatische en pittige kruidenmix om heerlijke kip drumsticks te bereiden. Laat de kip in de mix marineren om het hierna te bakken.
Venkelzaad is de gedroogde vruchten van een plant. Deze intense en zeer aromatische zaden hebben een zoete smaak. Venkel zaden worden gebruikt in vlees, vis en groenten curry's maar kunnen ook worden gebruikt als mondverfrisser.
Jaffna Curry Powder is een traditioneel geroosterd kerriepoeder met een mix van diverse kruiden. Deze kruidenmix is onmisbaar in de Indiase keuken en geeft de juiste smaak in jouw gerechten. Bestel het nu!
Foelie is een in de keuken gebruikte specerij met een vrij zachte smaak. Foelie is de gedroogde zaadmantel van de muskaatnoot, afkomstig van de muskaatboom.
Himalaya zout is gezonder dan normaal tafelzout, door de hoeveelheid sporenelementen en mineralen die steenzout bevat, bijvoorbeeld calcium, kalium, magnesium, zwavel, zink en ijzer. Dat betekent dat je veel minder zout nodig hebt voor een zoute smaak.
Special Bombay Biryani Masala heeft zijn eigen kruidenmix, wat het net een andere smaak geeft dan de standaard Biryani. Tevens wordt bij dit gerecht gebruik gemaakt van pruimen.
Deze crushed chillies zijn uitermate geschikt wanneer u uw gerechten wat pittiger wilt maken .
In tegenstelling tot andere specerijen volstaat een kleine hoeveelheid crushed chillies om uw gerecht een heerlijke pittige smaak te geven.
Aachi Sabji Masala is een kruidenmix van authentieke kruiden die gebruikt kan worden voor de bereiding van dagelijkse Indiase curry's of groentemixen. Het bevat een mix van kruiden die een goede smaak en aroma geeft aan het gerecht met veel groenten.
Een exotisch gerecht met een rijke, licht gekruide jus volgens het originele, traditionele Indiase recept met peper kip. Voeg eenvoudigweg sappige stukjes kip toe en bak alles goudbruin.
Himalaya zout is gezonder dan normaal tafelzout, door de hoeveelheid sporenelementen en mineralen die Himalaya zout bevat, bijvoorbeeld calcium, kalium, magnesium, zwavel, zink en ijzer. Dat betekent dat je veel minder zout nodig hebt voor een zoute smaak
Kulambu Chilli Masala is een kruidenmix als basis voor het maken van een curry. Maak de lekkerste vis curry, ei curry, tomaten curry, tamarind curry of fenegriek curry.
Asafoetida-poeder wordt gebruikt als hulpmiddel bij de spijsvertering, in voedsel als specerij en in pickles. Het werkt typisch als smaakversterker en is, samen met kurkuma, een standaardcomponent van onze Indiase keuken.