Vingergierst meel of ragi meel is een voedingssupplement dat rijk is aan calcium, vezels, eiwitten, ijzer en andere mineralen. Het heeft een nootachtige smaak.
Barnyard Millet kan een goede bron van ijzer zijn voor vegetariërs. Het is een bron van voedingsvezels en eiwitten en is van nature glutenvrij. Het is voedsel met een lage glycemische index.
Qurban Sella Rijst is een hoogwaardige basmatirijst met extra lange korrels, vergelijkbaar met andere premium basmatirijstsoorten zoals President Golden Sella en India Gate Sella Basmati.
Geroosterde rava, ook bekend als 'suji' of 'semolina', is een veelgebruikt ingrediënt in de Indiase keuken. Het wordt verkregen door tarwezemelen te malen tot een grove korrelige textuur.
Zoek jij een bron van proteïne en voedingsstoffen? Dan is de Classic Ponni Boiled Rijst iets voor jouw! Vanuit voedingsoogpunt is deze rijst is vergelijkbaar met bruine rijst.
Deze gezonde rijst is heerlijk van smaak en heeft een fijne textuur.
Samba rava is een grof gemalen tarwe en wordt vaak gebruikt om verschillende Zuid-Indiase gerechten te maken, zoals upma (een hartig ontbijtgerecht), kesari (een zoet gerecht) en verschillende soorten pap.
Upma Rava is de basis voor het maken van een heerlijk ontbijt op basis van grof griesmeel (tarwe). Het gerecht upma is afkomstig uit het Indiase subcontinent en is het meest gebruikelijk als ontbijt in het Zuid-Indiase Maharashtrian en Odia.
De zwartoogboon is een crèmekleurige boon met een zwarte stip. Ze bevatten veel plantaardige eiwit en essentiële aminozuren. De zwartoogboon is een goede vleesvervanger.
Rode rijstvlokken, ook bekend als 'poha' of 'chivda', zijn dunne en luchtige vlokken die worden verkregen door gepofte rijst te persen. Ze hebben een karakteristieke rode kleur en een knapperige textuur.
Kodo gierst, ook bekend als 'Kodo millet' of ‘Varagu’, is een voedzaam graan dat oorspronkelijk uit India komt. Het heeft een lichte nootachtige smaak en een stevige textuur.