Steranijs heeft een lichtzoete smaak die heel goed tot zijn recht komt in pittige gerechten. Het wordt zowel in de Indiase als de Chinese keuken gebruikt.
Zwarte peper wordt in India in de zon gedroogd en na een zorgvuldige reiniging verpakt. Zwarte peper is scherper van smaak en aromatischer dan witte peper.
Met de Mutton Masala van Sakthi maak je een heerlijk exotisch Indiaas gerecht waarbij schapen- of lamsvlees heerlijk wordt bereid. Het bijgaande recept zorgt voor heerlijk mals schapen- of lamsvlees.
Met de Chicken Masala van Sakthi maak je jouw eigen Indiase kip curry met deze kant en klare kruidenmix. Deze authentieke Zuid- Indiase curry zorgt voor een heerlijk pittig en aromatisch gerecht.
Tomato Rice Paste is een heerlijke kruiden paste met als hoofdbestanddeel tomaten, welke toegevoegd kan worden aan de gekookte rijst om jouw rijstschotel in een handomdraai heerlijk op smaak te brengen.
Memoni Mutton Biryani Masala gebruik je om een heerlijke gemengde rijstschotel te maken. Het is vergelijkbaar met Sindhi Biryani maar Memoni Biryani wordt normaal gesproken bereid met lamsvlees, aardappelen en tomaten.
De beste kwaliteit extra hete rode chili, geselecteerd uit het veld, wordt hygiënisch schoongemaakt, gepoederd en verpakt. De verpakking is extra stevig, wat helpt om de houdbaarheid te verlengen en het aroma lang te behouden.
Curry leaves rice mix heeft als hoofdbestanddeel curry bladeren, welke een van de meest gangbare kruiden uit de Indiase keuken is. Ze zijn een bron van vitale ingrediënten. De mix bestaat uit diverse andere kruiden en bevat geen toevoegingen zoals smaak-
Mint Leaves Rice mix bevat muntbladeren. Dit is een van de meest voorkomende kruideningrediënten die aan bijna elk gerecht wordt toegevoegd om de smaak te verbeteren. Deze uitgebalanceerde kruidenmix kan worden gebruikt in de rijst of pasta.
Vegetable Masala is een heerlijke aromatische kruidenmix voor groente om heerlijk gekruide groente gerechten mee te bereiden. Haal hiermee de authentieke smaak van de Indiase keuken in huis!
Deze kleine pepers zijn gedrenkt in yoghurt en zout. Ze kunnen worden toegevoegd aan gerechten maar ook kunnen ze lichtjes gebakken gegeten worden. Erg populair in Zuid-India waar ze als bijgerecht worden geserveerd.