Curry Leaf Rice Paste is een heerlijke kruiden paste met als hoofdbestanddeel curry bladeren, welke toegevoegd kan worden aan de gekookte rijst om jouw rijstschotel in een handomdraai heerlijk op smaak te brengen.
Butter Milk Kulambu wordt vaak bereid in Zuid-India. Het is gemaakt met een lichtzure yoghurt. Het is gemakkelijk te bereiden en smaakt heerlijk met bijvoorbeeld hete gestoomde rijst en gebakken aardappelen.
Himalaya zout is gezonder dan normaal tafelzout, door de hoeveelheid sporenelementen en mineralen die Himalaya zout bevat, bijvoorbeeld calcium, kalium, magnesium, zwavel, zink en ijzer. Dat betekent dat je veel minder zout nodig hebt voor een zoute smaak
De Fish Curry Masala van Sakthi is een kruidenmix om een heerlijke vis curry te maken volgens een authentiek Indiaas recept. Geniet van de heerlijke smaken en het aroma.
Dhall Rice Powder (linzen kruidenmix voor rijst) om gewone gekookte rijst op smaak te brengen met een pittig mengsel van linzen en Indiase kruiden. Vegetarisch gerecht!
Garam Masala is een mix van gemalen kruiden die veel wordt gebruikt in de Indiase keuken om zowel vleesgerechten als vegetarische gerechten op smaak te brengen.
Aachi Curry Masala is een mooie mix van kruiden zoals koriander, komijn, peper en meer belangrijke specerijen. Het geeft een prachtige kleur en een uitstekende smaak aan jouw curry.
Chaat Masala van Aachi is een goed uitgebalanceerd specerijenmengsel met onder andere mango, komijn, koriander, gember en chili. Strooi het over vers fruit, gefrituurde hapjes, salades of vleesgerechten voor een finishing touch.
Zout is een veelgebruikt en noodzakelijk ingrediënt in ons huis. Verfijnd en gejodeerd zout helpt groeistoornissen bij opgroeiende kinderen te voorkomen.
Zoete en licht pikante saus gemaakt van geselecteerde hoogwaardige ingrediënten, waaronder chilipepers en knoflook. Het beste te gebruiken als dip voor BBQ en gebakken kip.
Een heerlijk exotisch Indiaas gerecht waarbij schapen- of lamsvlees heerlijk wordt bereid. Het bijgaande recept zorgt voor heerlijk mals schapen- of lamsvlees. Dankzij de kruidenmix is de smaak voortreffelijk!
Asafoetida-poeder wordt gebruikt als hulpmiddel bij de spijsvertering, in voedsel als specerij en in pickles. Het werkt typisch als smaakversterker en is, samen met kurkuma, een standaardcomponent van onze Indiase keuken.
Voeg met het gemberpoeder een frisse en scherpe smaak aan je gerechten. In de Indiase keuken wordt gember veel gebruikt in visgerechten. Verder is het erg lekker in stoofschotels, brood, koekjes, cake of peperkoek.
Kaneel is toch wel een van de bekendste specerijen wat in de Nederlandse keuken wordt gebruikt. Het wordt veel gebruikt als smaakmaker in zoete gerechten.