Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Het eten van deze gestoomde gerechten.
Je kunt doorgaan met het eten van deze gezonde gestoomde gerechten terwijl je jouw dieet voor gewichtsverlies volgt.
Velen van ons beschouwen een dieet voor gewichtsverlies als flauw, smaakloos en overwegend gekookt. Deze zorgen komen voort uit mythen die suggereren dat je volledig afhankelijk bent van rauwe groenten als je wilt afvallen. Of dat je iets lekkers moet opgeven, vooral je favoriete etenswaren zoals noedels en pizza.
Hoewel het aangeraden is om de inname van vetmestende of koolhydraatrijke gerechten te reguleren, hoef je niet alles waar je van houdt helemaal op te geven. Met de juiste keuzes en enkele veranderingen in het dieet, kun je zelfs doorgaan met het eten van veel Indiase snacks en gerechten terwijl je met succes je reis naar gewichtsverlies voltooit.
Gestoomde gerechten zoals dhokla en idli zijn enkele van de eerste namen die in ons opkomen als we streven naar een schuldvrije verwennerij. Wij voegen in dit vierluik nog 4 andere gestoomde gerechten uit India toe, die gezond en lekker zijn en misschien wel passen in jouw dieet voor gewichtsverlies.
Deel 3: Siddu.
Patholi is een gestoomd zoet gerecht dat wordt gemaakt tijdens festivals in Mangalore en de aangrenzende gebieden. Kurkumablad is een must-have in je voorraadkast als je authentieke patholi probeert te maken. En, net als haldi-poeder, voegt het blad ook verschillende gezondheidsbevorderende eigenschappen toe aan het recept.
Het wordt gemaakt door een zoete pasta gemaakt van rijst, gedroogde kokosnoot, rietsuiker en kardemompoeder op het blad te smeren.
Voorbereidingstijd: 120 minuten
Bereidingstijd: 20 minuten
Moeilijkheid: eenvoudig
Aantal personen: 4
Type gerecht: ontbijt, lunch, tussendoortje
Benodigdheden:
Kom (2x)
Stomer
Keukenmixer
Ingrediënten:
Voor het deeg
Voor de vulling
Bereiding:
Eet smakelijk!
|
|
|
|
Reacties
Wees de eerste om te reageren...