Geroosterde rode rijstmeel is een veelzijdig ingrediënt dat wordt verkregen door rode rijstkorrels te roosteren en vervolgens fijn te malen tot een poederachtige consistentie.
Jaggery brokken zijn heerlijke en natuurlijke zoetstoffen die worden gewonnen uit rietsuiker. Deze ambachtelijke brokken zijn rijk aan smaak en voedingsstoffen.
Murukku meel wordt gemaakt door droog rijstmeel samen met droog uridmeel te malen. Het verpakte meel wordt vervolgens gemengd met water, zout, asafoetida en sesamzaadjes.
Jackfruit is een fruitsoort die steeds vaker terug te vinden is in de keuken als vleesvervanger. Het vruchtvlees neemt gemakkelijk alle smaken op, waardoor je het heel goed kan kruiden en marineren.
Kesar mangopulp staat bekend om de onweerstaanbare smaak van rijpe mango's. Het vruchtvlees van natuurlijk fruit heeft een dikkere consistentie en is daarom ideaal voor het maken van vruchtensauzen, ijs en pudding.
Foelie is een in de keuken gebruikte specerij met een vrij zachte smaak. Foelie is de gedroogde zaadmantel van de muskaatnoot, afkomstig van de muskaatboom.
De Masala Rijst voor Biryani is al voorbereid met een rijk kruidenmengsel, welke de authentieke Indiase smaak naar voren brengt. Voeg zelf alleen nog jouw favoriete groenten en/of vlees toe, even koken en smullen maar!