Pani Puri is een authentieke en vegetarische hartige snack uit India. De snack bestaat uit een ronde holle puri met een pittige aardappelvulling. Deze wordt gedoopt in een waterige saus, ofwel 'pani', zodat de holte in de puri verder opgevuld wordt.
Chilli Chicken Masala is een kruidenmix om stukjes kip heerlijk op smaak te brengen met traditioneel Indiase kruiden en specerijen. Creëer nu het exacte gerecht zoals het ook in de Indiase restaurants wordt geserveerd.
Met de Pilau Biryani Masala maak je een heerlijk rijstgerecht in combinatie met kip. Pilau is ontstaan ergens in het Midden-Oosten, maar vanwege het hoge niveau van smaken verspreide het gerecht zich heinde en ver.
Een heerlijk exotisch Indiaas gerecht waarbij schapen- of lamsvlees heerlijk wordt bereid. Het bijgaande recept zorgt voor heerlijk mals schapen- of lamsvlees. Dankzij de kruidenmix is de smaak voortreffelijk!
De poedervorm van samengestelde asafoetida is gemakkelijk te gebruiken en is een essentiële smaakversterker voor elk gerecht. Asafoetida staat in de Indiase keuken bekend voor zijn positieve werking op de spijsvertering.
Kashmiri chilies zijn een waardevol ingrediënt voor diegenen die op zoek zijn naar een milde, kleurrijke toevoeging aan hun gerechten zonder overmatige hitte.
Dum Biryani is een aromatisch, verrukkelijk en authentiek Indiaas rijstgerecht, gemaakt volgens de gelaagde "dum"-methode. Dum biryani kan zowel met groenten als met vlees worden gemaakt en is dus ook als vegetarisch gerecht mogelijk.
Met de Lemon Rice Powder rijst kruidenmix met een citroensmaak zet je in een handomdraai een heerlijke rijstschotel op tafel. Goed te combineren met curry’s en groenten.
Kaneel is toch wel een van de bekendste specerijen wat in de Nederlandse keuken wordt gebruikt. Het wordt veel gebruikt als smaakmaker in zoete gerechten.
Jaffna Curry Powder is een traditioneel geroosterd kerriepoeder met een mix van diverse kruiden. Deze kruidenmix is onmisbaar in de Indiase keuken en geeft de juiste smaak in jouw gerechten. Bestel het nu!
Gedroogde chillies / gedroogde pepers kunt u gebruiken in uw gerechten om meer diepte, smaak en nuance te creëren. Het is onmisbaar in de Indiase keuken.
Rozenwater heeft een kenmerkende zoete smaak en wordt gebruikt voor voedsel, parfum en medicinale doeleinden. Rozenwater wordt gebruikt voor hartige gerechten zoals Biryani en zoete gerechten zoals Kheer, Payasam, Gulabjamun en Kulfi in de Indiase keuken.
Knoflook en gember pasta is een essentieel onderdeel in de Indiase keuken. Een theelepel van deze pasta is vergelijkbaar met 2,5 cm gember en 2 teentjes knoflook.
De Fish Curry Masala is een kruidenmix om een heerlijke vis curry te maken volgens een authentiek Indiaas recept. Geniet van de heerlijke pittige smaak.